Qoola Qvinnors framgångsresa

Qoola Qvinnors framgångsresa

Redan nu börjar marknadsföringen av ”Framgångsresan 2016” med Qoola Qvinnor. Länken går till en intresseanmälan. Resan blir en repris av årets resa som gick till Opatija i Kroatien. Alla kvinnor kan följa med, men endast betalande medlemmar kan föreläsa. Resan passar alla företagsamma kvinnor och den ger en fantastisk kompetensutveckling, speciellt för alla små- och nyföretagare. Nästa år blir det också lite nyheter med en internationell dag i och med att lokala företag kommer att bjudas in.

Coctail_smal

Coctailparty med sång och musikunderhållning. Alla på resan fick en glitterhatt!

Affärsmässa med ett 30-tal utställare, varav 5 från Kroatien

Affärsmässa med ett 30-tal utställare några från Kroatien. Det blir mer internationellt 2016 !

Flera anledningar till varför du ska följa med 2016

Forelasning_utdragDu som kanske arbetar ensam behöver påfyllning med idéer och få inspiration. Den egna kompetensutveckling brukar få stå undan och den finns samlad här. Du kanske behöver hitta samarbetspartners och framför allt utöka ditt affärsnätverk. Du får allt på denna resa. Föreläsningarna håller hög nivå och har stor bredd. Affärsutveckling har stort fokus. Hälsa och välmående + fyspass finns också.

Hur ofta går du på ett coctailparty med glitter och glamor? Koncertpianist Anita Milding underhöll vid flygeln och det fanns många sångfåglar i gruppen! Ett 30-tal passade på att delta i affärsmässan och visade vad de gör för övriga deltagare. En härlig modeshow, med flera designers där deltagarna var modeller gav klädinspiration. Bad utanför hotellet och massor av restauranger! Resan hade allt!

a vid flygeln smal

Koncertpianist Anita Milding vid flygeln. Foto Margaretha Zandrén-Wigren

affarsmassa_smal3

Affärsmässan höll på ca 2 tim innan den stora modevisningen började.

Vi var 101 st i år och många reste ensamma (utan kompis)! Vi har fått fantastisk press. En del klipp och annan info finns på länken ”Framgångsresan 2016”. Jini-Sofia Lee, Fotostudio Jini Sofia var anlitad som fotograf och det finns mer än 275 bilder på sidan. Filmare var Gunilla Hellgren Media. Gunilla spelade också in flera företagsfilmer till dem som gjort förhandsbeställning.

a utanfor konf smal

Konferensprogrammet fanns utanför salarna + kontaktuppgifter med visitkort/foldrar.

Framgångsresan – Intresseanmälan

Följ gruppen och fyll i intresseanmälan så du inte missar någon information. ”Framgångsresan 2016 – 1-8 sep”. Framgångsresan 2016 återigen till Milenij hoteli Opatija i Kroatien.

2013 (då deltog jag) och 2014 gick resan till Biograd i Kroatien och här finns drygt 100 utvalda foton från dessa resor.

a oppen_scen_smal2

”Öppen scen” med återblickar och tack. Siv fick ett silverarmband med logo av deltagarna.

Resan 2015 på Qoola Qvinnors hemsida

Mina foton 2015

Jag har så otroligt många bilder från resan och bifogar länkarna till min privata facebook där albumen finns. Egna bilder från modevisningen saknas. Klicka på vänförfrågan om du inte kan läsa!

a utflytkter_smal

Scandjets värdinna informerade om de utflykter som fanns.

Guidad tur i Riejaka

Den trevliga guiden Erika visade runt i Opatija och Rijeka.

Ajla Timbrandt intervjuades i Kroatisk Riks-TV. Hon talar språket.

Ajla Timbrandt intervjuades i Kroatisk Riks-TV. Hon talar språket.

Några av oss som var med när Kroatisk TV filmade

Några av oss som var med när Kroatisk TV filmade. TV-klipp med mobil från sändningen

Dag 2 – En föreläsning som jag lyssnade på

Marita fick efter sitt föredrag en anstormning som ville av att boka en tid med henne!Marita Östberg gjorde premiär som föreläsare och hon avslutade med ett erbjudande om healing. Det blev kö direkt!!! Hon talade på temat ”Så ökar du ditt välmående med medial healing”. Fenix Healing & Soul Reconnection – www.maritaostberg.se. Jag hjälpte henna att ha hand om bokningarna. Hon fick många nöjda kunder!

Det viktiga nätverkandet efter den schemalagda konferensen

a natverkandeJag stannade hela veckan och då fortsatte det viktiga nätverkandet med de 60 som gjorde som jag. Bl a hann jag med en mycket trevlig guidad tur. Det blev flera spontana träffar och middagar och inte minst bad i det härliga vädret och varma vattnet. Jag hade lite tur eftersom jag fick ytterligare en dag i och med att jag flög från Stockholm/Skavsta (där jag bor). Då fick jag också sällskap av min rumskamrat, som också valde den rutten för sin hemresa.

Givetvis har jag redan bokat mig för nästa resa! I år höll jag i affärsmässan. Inför nästa år har jag fått uppdraget som projektledare för ”Framgångsresans Stipendium 2016”. Den idén kläcktes av deltagarna i år och nu ska den realiseras.

Gunnel_Spanien_1920x550 arb

Tusen tack för alla kontakter. Vi ses 2016. Gunnel Thunström – Fotograf Tomas Kihlman

NYHET

Till dig som är nyföretagare

Vill du sitta här nästa år? Sök "Framgångsresans stipendium 2016"

Vill du sitta här nästa år? Sök ”Framgångsresans resebidrag 2016”. Bilden är från välkomstmötet första dagen när vi presenterade programmet för deltagarna. Siv Thuresdotter och jag informerar. Fotograf Jini-Sofia

Framgångsresans resebidrag 2016

Vid ”Öppen scen” sista dagen väcktes idén om att ge bidrag till några nyföretagare som på så sätt skulle kunna få delfinansiering för att delta nästa år. Jag kommer att vara projektledare.

Bli sponsor till resebidrag 2016

Inbjudan till ”Affärskvinnans nätverk” via bl a Nyföretagarcentrum

Eftersom det nu finns en intresseanmälan till nästa resa tog jag kontakt med Birgit Båvner på Nyföretagarcentrum. Jag fick en inbjudan till Affärskvinnans nätverk 29 sep och 8 okt att få ”några minuter” att berätta om årets resa och möjligheten att söka resebidrag.  Se mitt blogginlägg

Vad är Qoola Qvinnor

  • Qoola Qvinnor är Sveriges största nätverk på facebook + ett 30-tal grupper
  • Siv Thuresdotter, Göteborg, är grundare och VD. Hon har knutit till sig nio ambassadörer runt om i landet
  • Jag är ambassadör för Qoola Qvinnor i Nyköping/Oxelösund och Spanien.
  • På uppdrag av Siv Thuresdotter är jag projektledare för några projekt kopplade till ”Framgångsresan 2016”
  • Qoola Qvinnor är också ett medlemsnätverk för företagare
  • Qoola Qvinnors hemsida

QQ logo smal

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20