Sista Julafton hemma i Oxelösund

Sista Julafton hemma i Oxelösund

Julbrunch på Näsuddsvägen 2 i Oxelösund. Frukostbesök av Therese och Lillis startade för 7 år sedan och nu blev det sista gången här! Mitt hus är till salu med visning 7 och 8 januari.

Lite senare anslöt Ulric och Sara med barnen innan julfirande hos barnens mormor. På em kom två stora barn! Tack alla som kom och tack Tomas att du fotade. Jag hade sedvanlig julklänning, sydd av Amie Lindahl, Amie design, Bettna. Nästa jul blir det någon annanstans eftersom huset är till salu och jag inte vet var jag kommer att befinna mig under julen. Tack för att ni kom. Dotter Helena och Hasse hade skickat en julhälsning från Arlanda på väg till Vietnam, så de saknades.

I mars 2018 äger jag ett litet radhus i Torrevieja i trakten av Punta Prima, Los Altos. Då kanske jag firar jul i Spanien!

Mitt hus finns där mäklaren pekar! Vi kommer att bo fyra kvinnor i rad där!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20