Nyköping GKs hemsida kom 2a av 470!!!

Jag är webbredaktör på Nyköpings GK!

Peg_parlaTack för uppskattningen. Golfbladet har i nr 5 , för andra året rankat de ca 470 klubbarnas hemsidor. Vi kom tvåa i år! Vi ger oss själva en guldpegg! Förra året kom vi på 44e plats och då startade vår hemsida med nuvarande redaktion och plattform. Vi i teamet, Alexander Kappel, Tankbar, fotograf Tomas Kihlman och jag, har arbetat hårt under året och vi fick utdelning. Nu är det bara en plats kvar!!!

Vi har också haft hjälp av en del medlemmar, som rapporterat och skrivit artiklar inom egna verksamhetsområden, som jag har ”samordnat”. Tack till alla!

Golfbladet har sammanställt alla sidor.

Golfbladets motivering:

”Riktigt läcker hemsida. Smart upplägg, bra bilder och videoklipp och rejält med information om klubben och banorna.”

Ostra_6Webbredaktion:

Grattis till oss!

Vi gratulerade oss själva på Nyköping GKs hemsida 25 sep 2015.

Det här fotot använde Fotograf Tomas Kihlman för att symbolisera sitt arbete. Han skrev så här: YES ! Nyköpings Golfklubb har av Golfbladet, i tävlingen " Årets Bästa Hemsidor " blivit tilldelade en fantastisk 2 plats bland 470 golfklubbar. " Riktigt läcker hemsida " Ett strongt jobb av Alex Kappel och webbreporter Gunnel Thunström ligger bakom. Och jag själv har levererat bilderna. "Bra bilder" var omdömet. Hurra vad vi är bra....

Den här bilden på en av klubbens medlemmar använde Fotograf Tomas Kihlman för att symbolisera sitt arbete. Han skrev så här på sin facebook: ”YES ! Nyköpings Golfklubb har av Golfbladet, i tävlingen ”Årets Bästa Hemsidor” blivit tilldelade en fantastisk andra plats bland 470 golfklubbar. ”Riktigt läcker hemsida”. Ett strongt jobb av Alex Kappel och webbreporter Gunnel Thunström ligger bakom. Och jag själv har levererat bilderna. ”Bra bilder” var omdömet. Hurra vad vi är bra….”

Tankbar skrev så här på sin facebooksida

Tankbar_utdrag_hemsidan

Alexander Kappel: ”Idag har vår kund Nyköpings Golfklubb fått utmärkelse av Golfbladet som näst bästa webbplats i Sverige i en ranking av alla 470 golfanläggningar! Förra året hade vi plats 44. Ett stort tack till Nyköpings Golfklubb för förtroendet att få ta ut svängarna och utveckla sajten. Ett tack till Fotograf Tomas Kihlman för bra bildmaterial och webbredaktör THU Gunnel Thunström som fyller sidan med content.”

Toppbild_7O

GolfBladet skriver i nr 5 av sin tidning om ”Årets bästa hemsidor”.

”Sverige har idag ca 470 golfklubbar. Alla har en hemsida där de kommunicerar ut information till medlemmar och gäster. Kvaliteten på hemsidorna varierar oerhört, ambitionsnivån och budgeten likaså. Golfbladet gav sig återigen ut på Internet för att undersöka hur landets golfklubbars hemsidor ser ut och för att ta reda på vilka klubbar som lyckats att marknadsföra sin golfklubb på bästa sätt på nätet. Vi sammanställde en lista på de 50 bästa hemsidorna. Siffrorna inom parantes är förra årets placering.”

  1. (1) Bråvikens GK
  2. (44) Nyköpings GK
  3. (7) Wäsby Golf
  4. (8) Lydinge Golf Resort
  5. (12) Österåkers GK
  6. (2) Grönhögen Golf Links
  7. (12) Bro Hof Slott GC
  8. (9) Ullna GC
  9. (10) Hills GC
  10. (14) Visby GK

Golfbladet har sammanställt alla sidor.

SN_Hemsidan

 

 

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20