Jag har lyssnat på webinar

Jag brukar lyssna på olika webinar

Igår lyssnade jag på Greger Hillman – www.gregerhillman.se. Han arbetar i alla media och är med i Noffice. Noffice är ett fantastiskt nätverk att vara med i för den som vill arbeta som digital nomad och skapa webbkurser m m. På bilden ovan träffades vi för första gången på en lokal nätverksträff i Oxelösund. Han är ett superproffs! Jag följer nu Hillmanpodden som är en podcastserie. Det Greger Hillman inte vet om webbföretagande och teknik är nog inte värt att veta!

Fotograf Tomas Kihlman

Annika Elgeskog och Helena Ström, som jag träffade på Content Bootcamp i Las Palmas i nov 2014

Annika Elgeskog och Helena Ström, som jag träffade på Content Bootcamp i Las Palmas i nov 2014

Annika Elgeskog

Annika Elgeskog är också med i Noffice  och arbetar som virtuella assistent till Anna Åberg. Läs Annas hemsida, som grundat Noffice.

Idag hade Annika ett webinar där hon erbjöd lyssnarna att göra en serie – 3 st – webinar till extrapris. Det är ett enkelt sätt att komma igång att hålla egna webinar att anlita någon som sköter tekniken och tänker på den delen och att den som berättar kan ägna sig åt det. Alla har något att förmedla via webinar i sina resp verksamheter.

Mediet är fortfarande ganska ungt. I och med att sändningen sker över internet så är det en förutsättning att linjen fungerar. Ibland strular det, men oftast flyter allt på bra. Här finns Annikas facebooksida och hemsida Webvoice. Annika är också en fena på Instagram.

Helena Ström

Helena är också med i Noffice. Hon arbetar med Chef-s och ledarutveckling. Nu också på nätet! Läs mer på hennes hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20