Redo4Golf – SGFs film från Nyköpings GK

Redo4Golf – SGFs film från Nyköpings GK

Det här projektet påbörjade vi på Nyköpings GK hösten 2017 och jag är projektledare.  Artikeln kommer från Nyköping GKs webbsida där jag är webbredaktör.

Svenska Golfförbundet filmade hos oss på Nyköpings GK i höstas och idag får vi publicera filmen.  Den handlar om vårt projekt Redo4Golf och vårt mentorprojekt för att få fler kvinnor/flickor till golfen. Filmen används också i Sv Golfförbundets verksamhetsseminarier som pågår runt om i landet med start 16 januari. Vi kommer därmed att nå många av landets klubbledningar/personal som förhoppningsvis blir inspirerade av vårt projekt.

Redo4Golf fick stor uppmärksamhet i golfsverige när vår sammanställning började delas. Därav denna film som Susanna Persson, Kommunikationschef, Sv Golfförbundet tog initiativ till.

Medverkande i filmen

  • Gary Cosford, klubbchef
  • Malin Landehag, pro
  • Gunnel Thunström, mentor/projektledare
  • Amanda Nordlie, adept och konsulent hos Sörmlandsidrotten
  • Melinda Hellman, adept
  • Lisa Tholander, adept

Marlena Hall medverkade också i pilotprojektet, men hade förhinder vid filmningen. Flickorna har fotbollen gemensam och nu också golf.

Mentorprojekt

Läs mer om mentorprojektet. Det för kvinnor startade först. I planen finns ett projekt också för herrar/pojkar, men det har inte startat ännu. Vi söker nu många mentorer som är villiga att ställa upp för våra nybörjare.

Ställ upp som mentor

Mentorprojektet kommer inte att ersätta Kom-Igång-Golfen, men viss anpassning kommer att ske där.

Idé till filmen


Susanne Persson
Kommunikationschef – Länk till filmen – 4,21 min
Svenska Golfförbundet

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20