Affärskvinnans nätverk – Trosa

Karin Bjärle, PS of Sweden – Affärskvinnans nätverk – Trosa

Jag hade haft nätverksfrukost med Qoola Qvinnor på morgonen idag. På kvällen var det After Work i Trosa. Marita Skårelid, Skarelid International, och jag åkte dit. Jag hade fått några minuter att presentera Qoola Qvinnor, Framgångsresan och Boosta din Business av Birgit Båvner, VD på NyföretagarCenrum, som arrangerar träffarna för detta nätverk som finns i Trosa, Gnesta och Oxelösund (läs blogginlägget från Oxelösund).

Karin Bjärle

Jag hade hört talas om Karin Bjärle av min uppfinnande väninna Carina Landin. De ingick i samma mentorring och när Carina och jag hade kontakt berättade hon om att Karin hade uppfunnit en ”hästgrej” och att hon rest till Indien för att tillverka m m. Jag hade verkligen inte förstått komplexiteten i uppfinningen.

Marita ville lyssna på Karin, eftersom hon var en f d ridelev till henne för ca 20 år sedan!! Det visade sig finnas fler ridelever i auditoriet och många andra hade hästintresse! Jag själv har aldrig varit hästintresserad!

Karin Bjärle föreläser

Karin Bjärle föreläste om sin ”framgångsresa”.

 

Hästträns

Det var otroligt inspirerande att lyssna på Karin, som verkligen bjöd på sig själv och mycket detaljrikt berättade om hur det gick till att skaffa en leverantör för sin hästträns i Indien, som dels gick att lita på och dels visade respekt för en blond kvinna. En häst hjälpte henne att få respekt!  Historien går inte att återberättas, den måste höras! Nu har hon varit företagare i 3 år och omsätter ca 12 miljoner. Om några år är målet 100 miljoner! Nuvarande produkt har 7 patent och hon har flera nya produkter på gång! Att Karin har vuxit upp i en företagarfamilj hade verkligen hjälpt henne framåt.

”Det går bara att lyckas för den som satsar 200 %”, sa Karin. Hon var beredd att satsa den tiden trots många motgångar och nu har hon lyckats. Hennes marknadsföringsbudget har varit och är mycket låg. Produkten talade för sig själv, när rideliten började använda den. Hon expanderar när länderna hör av sig till henne!!! USA var först och nu börjar några europeiska länder höra av sig! Genialiskt! Hon säljer sin produkt via näthandel. Läs hennes historia på hennes hemsida.

QQ logo smalQoola Qvinnor

Jag hoppas jag använde mina minuter väl och att några blir intresserade av vårt nätverk och av Framgångsresan och de projekt som finns där. Hjärtligt tack för de vänförfrågningar, som jag har fått efter kvällen. ,

Köp boken och få marknadsföringstips i ditt företag!

Videolänkar  – Christina Berardi filmade i Spanien

IMG_0327

Det kom många intresserade åhörare för att lyssna på Karin Bjärle ikväll på Trosa Kvarn. Tack till SEB bjöd på soppa, bröd och äppelkaka. Det var trevligt att se det omtalade huset. Det gick att titta ner på ån via en glasruta i golvet!

Nästa träff med Affärskvinnans nätverk

Temat för nästa träff 22 okt är ”Varumärkesbyggande för framgångsrikt företagande”. Linda Nordfors, Reflection Company. Linda är konstnär, entreprenör och föreläsare. Den 22 oktober kl 18-19 på Gnesta Strand – Affärskvinnans nätverk. Arrangörer är NyföretagarCentrum, SEB och Gnesta Kommun.

27 november är det ny träff (plats/program ej klart).

Dagens träff annonserades så här:

Affarskvainnan_Trosa

Gunnel Thunström

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20

En reaktion till “Affärskvinnans nätverk – Trosa

Kommentarer är stängda.