Författare

Gunnel_Ga_Ox_trapp730_410

Författare …….

Jag har alltid arbetat med att skriva. På 1980-talet skrev jag en bok som jag använde bl a i min rekryteringsverksamhet. Tyvärr finns den inte i digital form (som inte fanns på den tiden). Titeln var ”Tro på dig själv!” Just den frasen har jag sedan sett i en mängd olika sammanhang!

Artiklar, reportage, blogg/dagbok m m

Jag har skrivit mängder av artiklar, webbartiklar och reportage från olika arrangemang. Jag har också skrivit medlemstidningar m m. Jag bloggade för ca 10 år sedan från en resa till Thailand, men då fanns knappast ordet blogg och titeln fick bli ”Dagbok”. Jag skrev offline och gick sedan till ett internetcafé och publicerade inläggen som webbsidor tillsammans med massor av bilder. I efterhand förstod jag att den sidan fick många läsare när folk började prata med mig om att de läst. Jag kopplade också på en separat gästbok för inlägg och feedback. I november 2010 startade jag en blogg som jag skrev i ett år. Jag har också varit spökskrivare i en tidningsblogg! Nu finns min blogg här.

Webbsidor

Jag började producera webbsidor till både mig själv och andra så fort tekniken kom. 2007 började jag som webbredaktör för Nyköpings GKs webb. 2014 övergick Nyköpings GK till en ny plattform med en ny designer/webmaster, Alexander Kappel på Tankbar och vi fick en proffsig sida där jag är redaktör.

Min uppgift under åren har varit att bevaka det mesta som hänt på golfklubben och skriva och rapportera och även fotografera. De senaste åren har klubben anlitat proffsfotograf Tomas Kihlman.

E-bok – Publicerad

Bokomslag - Amie
I februari 2009 laddade jag upp ”Boken om Amie” – med hennes berättelse ”Min mamma heter Barbro”.

Amie Lindahl-Norberg satt i min rosa fåtölj på kontoret och berättade fritt i ca 20 timmar och jag skrev direkt.

Boken finns att läsa gratis här på Kapitel 1

Bokprojekt om en kvinnlig uppfinnare

Boken handlar om en uppfinnare, Carina Landin, från idé till produkt. Den vänder sig till ”uppfinnare” som alla är väldigt ensamma i sin roll med sin ”hemlighet”. Boken berättar om produktens slingriga väg, hinder, affärsplaner och budget, glädjestunder och svårigheter med produktion och finansiering. Boken är också en inspirationsbok om ett levnadsöde med bl a sjukdom. Carina fick slå från underläge. Planen var att den skulle komma ut både som E-bok och vanlig bok under 2015.

Boken väntar på en avslutning som ännu inte har kunnat skrivas på grund av ändrade förhållanden.

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentera