Mitt fina hus som var till salu är nu sålt

Mitt fina hus som var till salu i Oxelösund är nu sålt!

Välkommen vill jag hälsa nya ägare till mitt hus, som såldes i lördags 13 jan kl 09. Inflyttning sker i början av maj (alt tidigare).


Jag sålde huset via SkandiaMäklarna. Jag har köpt ett radhus i Torrevieja och flyttar till Spanien, men jag kommer att arbeta hela sommaren på Nyköpings GK där jag är webbredaktör och flitig spelare.

Trädgården är nydesignad 2016 och 2017 av Mattias Trädgårdstjänst i Oxelösund och är numer mycket lättskött och fin. Södersol. Det finns bl a nyplanterade bärbuskar m fl prydnadsbuskar. Baksidan har naturtomt. Hela tomten har ogenerat läge och ingen insyn av grannar. Skogsallmänning till höger och häck till vänster mot granntomt. Lugn återvändsgata. Den som söker tystnad väljer mitt hus! Här är det fågelkvittret som hörs!

Rabatten på bilden anlades 2016 (bilden) och är nu fullt uppvuxen. Lindarna i mitten har också vuxit till sig.

De här rosorna blommar från tidig vår till frosten kommer. Denna bild är tagen 14 november 2017. Fotograf Tomas Kihlman

 

Ett härligt blommande träd på tomten. Fotograf Tomas Kihlman

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20