Nätverksfrukost med Qoola Qvinnor

Säsongens första nätverksfrukost med Qoola Qvinnor

Jag var i Spanien under våren och när jag kom hem hade golfsäsongen börjat. Den har ännu inte slutat, men nu är jag igång igen med Qoola Qvinnors nätverksträffar. Läs om träffen och fler bilder på länken.

Vi hade på en torsdag idag, men fr o m nästa vecka blir det fredagar. De fredagar som Nyköpingsregionen m fl har ”Morgonsoffan” hoppar vi över och nätverkar istället på den populära Morgonsoffan på Pelles Lusthus, som lockar ”alla företagare”.

QQ logo smal

Gå med i Qoola Qvinnor

Är du intresserad av Qoola Qvinnors nätverksgrupp i regionen Nyköping/Oxelösund kan du läsa mer här. Det finns grupper runt om i landet med ett 10-tal ambassadörer som driver sina regioner. Jag är en av dem.

Katarina_Annette_Kumlin.se

Katarina Hoverman, Spirit by Me – www.spiritbyme.com – tillsammans med en av dagens gäster Anette Kumlin, Hälsoklivet, Sparreholm.

Släkt – Mina barns syssling

Det var mycket trevligt att återse Anette, som jag träffat på en släktträff (kusinträff) för ca 15 år sedan. Jag är kusin med hennes pappa. Nu är hon en riktigt Qool Qvinna med flera verksamhetsgrenar inom Hälsoklivet – www.halsoklivet.se – bl a har hon startat ett gym, Båvens HälsoCenter, i lilla Sparreholm, med ca 800 invånare, varav drygt 100 är kunder!!! Hon har också ett samarbete med några andra företagare där de erbjuder karriärcoaching.

Igår – Mingel med flärd

Igår var jag inbjuden på en liten nätverksträff. Vi var åtta stycken som var hemma hos Marita Skårelid, Skarelid International på ett mingel med flärd – kläder och smink. Tack för mycket trevlig samvaro med bubbel och plockmat!

Här är det makeupartisten Therese som sminkar Bodil Olausson med det fantastiska märket Artistry. I bakgrunden i rött, kvällens klädvärdinna Helene Sigetty-Baker. Hon kunde verkligen sälja av de fina plaggen hon visade.

Här är det makeupartisten Therese som sminkar Bodil Olausson med det fantastiska märket Artistry. I bakgrunden i rött, kvällens klädvärdinna Helene Sigetty-Baker. Hon kunde verkligen sälja av de fina plaggen hon visade och många kreationer fick nya hem! Therese sminkade också mig och jag sparade mina fina ögon så att jag kunde visa upp dem på dagens nätverksfrukost.

 

Varför bara nätverka en gång per dag när man kan göra det flera gånger!!!

Ikväll åker Marita Skårelid och jag till Trosa och gästar Affärskvinnans Nätverk. Jag har fått 3 minuter att presentera Qoola Qvinnor, Framgångsresan och Boosta din Business! Prat i raketfart med andra ord! Ikväll är det Karin Bjärle, PS of Sweden, uppfinnare i hästbranschen, som är huvudattraktionen. Karin är också en f d ridelev till Marita Skårelid!

Nätverket finns i Oxelösund, Gnesta och Trosa. Gilla gärna sidan Affärskvinnans Nätverk. Det är NyföretagarCentrum som står bakom tillsammans med SEB och kommunerna. Här finns mitt blogginlägg när jag besökte Affärskvinnans Nätverk i Oxelösund + inlägg om boken.

Mot nya trevliga möten!!

Gunnel Thunström

Tillägg: Blogginlägg om nätverksträffen i Trosa.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20

En reaktion till “Nätverksfrukost med Qoola Qvinnor

Kommentarer är stängda.