Affärsutveckling

På Arlanda

Efter Qoola Qvinnors Framgångsresa 2013 träffade jag Helena Biehl på Arlanda. Jag arrangerade därefter en föreläsning där hon berättade om sin väg med E-böcker. Hon är nu välkänd bloggare hos Amelia och har författat flera böcker. Både Happytown och Fortunatas Profetia del 1 kom ut 2015. Del 2  heter Konungens Stav. Helena fick mig att börja skriva mer! Fotograf Tomas Kihlman.

Jag arbetar som webbredaktör och med projekt

Jag är mycket delaktig i utvecklingen av Nyköping GKs webbsida där jag ingår i webbredaktionen som webbredaktör. 2015 och 2016 fick vi en fin utnämning som näst bästa hemsida av 470 olika golfklubbars hemsidor. Det är hedrande! Läs mitt blogginlägg.

Affärsutveckling och Nätverk

Affärsidéer poppar upp hela tiden och det är bara att utveckla dem på något smart sätt. Jag har en bakgrund som VD/rådgivare på Nyföretagarcentrum.

  • 2013-2016 var jag mycket aktiv inom Qoola Qvinnor – hemsida.
  • 2017 Qoola Qvinnor finns också i Nyköping-Oxelösund men jag är inte aktiv längre.

Webbredaktör – Facebook

Jag arbetar fortlöpande med flera projekt som webbredaktör och utbildar i facebook.

  • Affärsutveckling och marknadscoach
  • Inspirationsföreläsningar

Startpaket – Du som företagare på facebook

  • Hur du skapar och kommer igång med FÖRETAGSSIDA med text och bild
  • Hur du arbetar med din FÖRETAGSSIDA (FAN-page) mot andra företagare
  • Hur du kommunicerar och hur du gillar andras sidor till din sida m m
  • Hur du abetar med grupper, nätverk och evenemang.

E-handel

Genom att visa vilka möjligheter det finns med E-handel vill jag introducera dig i ett nytt sätt att tänka. Bli nätsmart och börja E-handla de dagligvaruprodukter, som vi alla använder. Istället för att betala grossistpris får du som köpare handla för inköpspris och själv få bonus för att marknadsföra de marknadsledande produkterna. Vi har bildat stora team som samarbetar, utbildar och lotsar vidare. Hör av dig. Läs mer om denna möjlighet. Här finns min E-handelssida

Marknadsföreningen – MINO Nyköping-Oxelösund

MINO-träff på Stjärnholms Slott

MINO står för Marknadsföreningen i Nyköping Oxelösund. Här var det en mycket trevlig medlemsträff på Stjärnholms Slott den 10 sep 2014. På bilden råkar det vara ett glatt gäng Qoola Qvinnor. Fotograf Tomas Kihlman

Kommentera