Min gamla bil med förare kom på besök

Min gamla bil med förare kom på besök på Julafton

1996 fick jag en gul liten SLK Merzedes. I slutet av 2016 hade den tjänat ut för mig eftersom den behövde ”omvårdnad” som jag inte kunde fixa. Barnbarnet Oliver fick ta över bilen och han tog hand om den. 23 aug 2017 såg jag den för första gången i sin nya skepnad, när vi i familjen åt minnesmiddag på Svärdsklovas restaurang. Då missade jag bild!

Nu kom Oliver och brorsan William och hälsade på mig på julaftonen. Tack för att ni tog er tid att komma och berätta om era resp militärliv. Oliver gjorde sin militärtjänst förra året och är nu stamanställd på Gotland och nybefordrad till vice korpral! William har gjort 10 veckor på sin militärtjänst och han har lärt sig massor. Åtta av 52 st har slutat. Detta är sista året som värplikten är frivillig och därmed har alla själv sökt till denna utbildning. Fr o m 2018 blir den obligatorisk igen.

Det var otroligt intressant att höra dessa unga duktiga och målmedvetna barnbarn berätta för mig om deras pågående liv och deras planer inför framtiden. Jag hoppas julklappen i form av 6 vinglas från Orrefors uppskattades. Tack mina fina barnbarn för att ni kom!

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20