God Jul och Gott Nytt År!

Jag har skrivit en hel del om att jag deltog på Digitala Affärsmodellers Content Bootcamp i Las Palmas i november. Nästa kurs blir på The Villa Sunlight, Sitges, Barcelona, där Content Bootcamp kommer att förläggas 30 maj – 6 juni 2015 – Se facebookevenemang. Det är dags att du anmäler dig! Dagarna innan 26-30 maj finns också Business Bootcamp på samma ställe så det går att göra en låååång härlig utbildning för dig som är småföretagare.

Missa inte heller att gå med i Noffice – specialpris fram till årsskiftet. I mitt blogginlägg här gör jag en intervju med Anna Åberg, som driver Noffice.

Jag är en Alf

Den här  härliga animationen fick jag från Instagramdrottningen @Annika Elgeskog där några av oss från kursen i Las Palmas dansar och jag är en Alf. Jag fick mig verkligen ett riktigt gott skratt och jag gillar mina gymnastiska övningar! Videon finns på denna länk via facebook.

Golf

godjul_liten

Undrar du varför vi spelar golf?

Här kommer lite golfgodis att titta på från 2014.

Jag är nu på väg till Spanien för att bl a spela golf så nu ska jag prova på det som ”alla” andra redan har testat många år. Spela i solen vår vintertid och komma tillbaka och spela i Sverige under vår golfsäsong. Så härligt skönt det ska bli! Här finns Qoola Qvinnors grupp i Spanien om du vill ansluta dig.

Fotograf Tomas Kihlman. Golffotot visar Nyköpings GK hål 9 Östra

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20