Videoinspelning om Noffice

När jag deltog i Content Bootcamp i Las Palmas som arrangerades av Digitala Affärsmodeller fick vi göra några videoinspelningar. Det var riktigt kul och detta är en lite längre inspelning som jag gjorde när jag intervjuade Anna Åberg om Noffice. Vi arbetade helt utan manus och vi gjorde bara en inspelning. Nu hade vi inte optimal studio eftersom vi filmade med iPhone och vi var utomhus på hotellets altan där det blåste. Det var nyttigt att testa och det ska definitivt bli fler gånger.

Regissör och filmare var Jan Mikael Reuterberg, som driver bl a The Villa Sunlight, Sitges, Barcelona, där nästa Content Bootcamp kommer att förläggas 30 maj – 6 juni 2015 – Se facebookevenemang.

Tack för att du tittade och här anmäler du dig till Noffice. (Tiden gick ut vid årsskiftet 2015 vad gäller ”extrapriset”.)

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20