Sista FIKA-minglet

Jag fick tydligen smak på att vara utomlands och detta kom på lite hastigt! Jag kommer att bo i Spanien t o m mars 2015, vilket betyder att jag inte kommer att kunna vara fysiskt aktiv med Qoola Qvinnor i Nyköping/Oxelösund.

Jag kommer istället att vara med att bygga upp den nya gruppen Qoola Qvinnor i Spanien, som Siv Thuresdotter snart startar.

Vi hade inget program idag utöver att jag berättade om kursen i Las Palmas m m. Den kommer i repris i maj i Sitges, Barcelona. Här finns facebookevenemanget. Idag blev vi åtta som avslutning på Qoola Qvinnors FIKA-träffar för säsongen. Tack alla som har kommit i år och tack till Cecilia Ekberg som erbjudit oss att använda Hellmans rum på Hellmanska gården i centrala Nyköping. Idag skålade vi i glögg och önskade varandra God Jul och Gott Nytt År.

Nästa träff blir den 15 januari 2015 samma tid och plats. Någon tar värdinneskapet från gång till gång och först ut blir Marita Skårelid.

Tack alla för riktigt trevliga FIKA-träffar och jag kommer givetvis att fortsätta delta via Qoola Qvinnor facebooksida från Spanien.

IMG_4052_alla

Marita Skårelid, Satu Sundlöf, Margaretha Olofsson, Karin Wöjer Amcoff, Birgitta Ewerlöf, Susann Borg och Katarina Hoverman.

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20