Ingen badar på Annandagen

Före och efter jul trodde jag som vanligt att jag skulle hinna förbereda massor inför min resa till Spanien i januari. Det blev inte som tänkt. Hemsidan låg nere och därmed också bloggen. Tänk så mycket man vill skriva när det inte fungerar! Det blev istället en härlig fotosession på Jogersö och Jogersö Camping som väninnan Susann Borg driver.

När webbsidan kom igång igen kom jag på att jag hade missat fliken med ”aktuellt”. Nu finns den och jag marknadsför både mig själv och andras verksamheter som jag deltar i eller har deltagit i på sista tiden.

_C8A4972 omslag

_C8A4987_Husvagn

CC8A4998_båtar

CC8A5020_hopptorn

CC8A4991_brygga

De vackra bilderna talar för sig själv. Snart är det vår!

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20