Lotterivinst – Hälsoprodukter från Amway

Plötsligt händer det! Efter att ha lyssnat på en superbra föreläsning om vikten att välja det bästa för din hälsa som Johan Hagman (se nedan) höll idag på Rosvalla så vann jag lottdragningen. Här drar han mitt namn. Jag tog bara en bild!

Jag vann kassen med en stor burk proteinpulver, Double X Multivitamin och Omega 3-kapslar.

Du kan också starta din egen E-handel

Dessa fantastiska produkter finns i min E-handel och att få dem gratis är naturligtvis mycket välkommet. Läs mer om min e-handel här.

Hälsoplan

Nu kan hälsoplanen starta på måndag! Marita Skårelid, Skarelid International, är också superkunnig på detta område och hon har nu återigen en föreläsning hos Susann Borg på Jogersö, Oxelösund 18.30. Är det någon som vill hänga med? Marita har återkommande föreläsningar.

Idrottare

Jag glömde lägga till att alla produkter är certifierade att vara säkra för idrottsutövare!! Nu gäller det inte mig och min golf (jag tävlar inte på den nivån att jag blir dopingtestad), men det finns ju idrottare som behöver stärka upp sina kroppar i olika sporter och då är det viktigt att veta att inga förbjudna ingredienser finns.

Johan Hagman

  • Föreläsare om ”Kost, näring och träning”
  • Fitnesspreecialist med dubbel examen från Australien i ”Fitness and Exercise” som motsvarar en 4-årig universitetsutbildning.
  • Personlig tränare
  • Skandinavisk tränare för Nutriway.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20