Nyköpings Golfhall

Nyköpings Golfhall – Kom och testa!

Nyköpings Golfhall – Kom och testa!

Kom och testa att svinga en klubba i Nyköpings Golfhall! Den 7 januari kl 15-19 är jag golfvärd i Nyköpings Golfhall, Pål Jungs Hage, Nyköping. Golfhallen ligger i gallerian. Det finns klubbor att låna för dig som inte har egna. Jag instruerar dig gärna den dagen.

Golfhallen drivs i samarbete med golfklubbarna och  Pål Jungs Hage och öppnar 7 januari kl 11. Bemanningen sköts av ideella krafter enligt ett schema klubbarna. Nyköpings GK är först ut:

Golfhallen är öppen varje dag. När någon av golfklubbarna öppnar för säsongen stängs golfhallen.

Gallerian, Pål Jungs Hage, 5 dec när det var julmarknad

Nyköpings GK bemannade golfhallen och jag var en av oss som arbetade den dagen. Vi hade fullt hela dagen med många ivriga som ville testa på golf. Både barn och vuxna lockade!

Tryck på pilen mitt i bilden så startar bildspelet, som har musik. Sätt på ljudet på din dator. Längd 1,34 min. Vill du titta i helskärm, tryck på ”fyrkanten” längst ner till höger. Tryck Escape för att återgå till sidan. Vill du titta en gång till. Tryck på symbolen ”spela igen” längst ner till vänster.

Det var som vanligt mycket folk i Gallerian när det var julmarknad. Som vanligt hade också golfhallen öppet och vi bemannade den. På bilden är det Wivianne Alm, Curt Andersson, Karin Andersson och Göran Alm. Tomtar som saknas är Marianne Johansson och Gunnel Thunström.

Golfhallen öppnar 7 januari

 

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20