Affärsmöte med två Qoola Qvinnor

Affärsmöte med två Qoola Qvinnor på Hellmans Café

Affärsmöte med två Qoola Qvinnor idag på ”stamfiket” Hellmanska gården. Och långt blev det! Marita Skårelid och Kristina Bähr. Kristina åker till Bokmässan Göteborg imorgon där hon deltar med sin bok Hjärnan i skolan – möt barnen där de är – Boken. Marita har spännande föreläsningsplaner på gång, som vi spånade runt. Ett som vanligt energigivande möte när Qoola Qvinnor träffas.

Kristina Bähr och jag stämde av Framgångsresan till Kroatien där vi båda deltog. När Marita Skårelid anslöt pratade vi bl a om den kommande Qoola Qvinnors Framgångsresa 2016. Det bollades många tankar och idéer.

En film från Qoola Qvinnors Framgångsresa i september i år. Jag var med men syns inte i bild!

Häng med! Intresseanmälan för 2016 – 1-8 sep!

Här finns  intresseanmälan för 2016. Jag ska åka igen.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20