”The Members” – Club de Golf Campoamor

”The Members” – Club de Golf Campoamor 22 april

Denna tävling blev min sista och jag hade turen att komma i en trevlig boll ovan. Norbert Spaniol t v hade sin fru Birgitta som caddy och hon var en fena på att hitta bollar. Ove Cederbergs spelade som vanligt bra och norrmannen Per t v hade 36 poäng.

Jag spelade upp mig på sista 9 och fick 28 poäng! Jag var glad att jag orkade spela femte dagen i rad!! Det ska bli spännane att se om min golf har utvecklats när jag kommer hem. Mina resultat har inte varit något att skriva om eftersom banorna är svårare och längre tycker jag.

Tack till alla trevliga människor som jag har träffat här nere!

Resultatrapport finns här.

IMG_5722_Birgitta IMG_5724 IMG_5726_Tove IMG_5731 IMG_5732 IMG_5733

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20