Med ”La Siesta” på El Plantio

Med ”La Siesta” på El Plantio inkl lunch

Engelsmännens Socielty heter ”La Siesta” och de spelar på Campoamor. Jag fick chansen att följa med när de hade en utflykt till annan bana ”El Plantio” en bit bort. När banan och hela anläggningen byggdes för ca 10 år sedan (?) fanns stora planer och det är ett elegant klubbhus och massor av hus runt banan. Många hus är obebodda, flera aldrig färdigställda osv. Banan håller nu ganska låg klass eftersom många fairways är skadade och saknar gräs. Men banan har en spännande lay-out. De flesta åkte bil eftersom sådan ingick i paketet, men vi valde att gå.

Det var en efterföljande lunch på Garden Merendero Pandora. Deras webb fungerar inte. Ett ombyggt ”växthus” som nu var restaurang med kombinerad försäljning av krukor och blommor utanför. Ganska annorlunda. Det var mycket trevlig stämning, lokala viner, 3-rätters lunch. Jag valde spagetti som förrätt (!), fisk och sedan färsk frukt. Då fick jag välja från ett fruktfat och valde en apelsin!

Efter lunchen blev det musikunderhållning och dans. Det visade sig också att det fanns förmågor i sällskapet som kunde sjunga. En trevlig dag! Bildcollage nedan.

IMG_5695 IMG_5702 IMG_5704 IMG_5706 IMG_5708 IMG_5709_dans IMG_5710 IMG_5714

Vi avslutade med en drink på baren Evolution hemma i köpcentrat La Fuente.

IMG_5715_barTack och hej till den baren!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20