Hem från Spanien

Åter till Sverige

20 april flög jag tillbaka till Sverige från Alicante till Stockholm Skavsta. Det var den dagen det fina vädret kom så jag lämnade med blandade känslor.

Kvällen före hemresan åt jag middag med goda vänner på köpcentrat La Fuente – bilden – och det blev på La Piazza som hade varit favoritkrogen. Tack Tove, Ove och Arne för en trevlig golftid tillsammans.

Innan hemfärd så var det en del att styra med i form av att lägenheten skulle städas osv, men jag löste det enkelt genom att anlita min agents företag för städningen, då kunde det inte bli några klagomål från ägarna som skulle komma dagen efter jag hade lämnat. Jag bokade taxi till flygplatsen. En stor golfbag och stor väska plus handbagare i form av en trolley. Jag fattar inte hur jag hade fått med mig allt ner, eftersom jag hade haft chansen att skicka hem en väska med mina barnbarn när det var på besök. Jag hade tagit med lite onödiga grejer, för många golfskor m m. Jag hade maxvikt på alla väskor, trots att jag inte tog hem några golfbollar och inte hade handlat speciellt mycket, bara några golfkjolar och tröjor!

IMG_5875

Vid hemkomsten var vädret ok. Vi åkte direkt till min bilmekaniker som hade fixat med bilen inför besiktning. Det kändes lite ovant att köra bil igen efter ca 3,5 månad. Jag hade inte kört i Spanien. Det blev en tur till blomsterföretaget för att inhandla plantor till alla krukor på altanen, som väntade på att möta våren!

Det vällde in uppdrag från Nyköpings GK som skulle publiceras på hemsida och facebook, eftersom vi hade stängt sidan för inlägg ca 5 dagar på grund av ”tekniskt underhåll”. Det blev mycket snabbt precis som vanligt att arbeta vid datorn från morgon till kväll!

Egentligen märktes det inte att jag varit borta, det var bara att fortsätta där jag lämnade!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20