31 grader lockade till andkärlek

31 grader lockade till andkärlek

Vädret här i Spanien går nu från kallt till supervamt! Vi var två som gick ut på Las Ramblas Golfbana, strax före kl 13 idag. Varmaste tiden! Jag var lite sen och marshalen släppte oss före två 4-bollar för att vi inte skulle behöva vänta så mycket! Riktigt bra service! Men det är två otroligt jobbiga uppförsbackar på hål 1 och 2 så jag var helt slut i värmen och bristande kondition, trots mycket spel här! Det går ju heller inte bra att spela när man jäktar så det blev en rond som jag inte räknade. Det var första gången jag spelat utan att få vänta på Las Ramblas! Vi kom ifatt en 4-boll på hål 4, men de släppte oss redan på hål 6, som är ett korthål. Sedan hade vi fritt fram till hål 16 när vi kom ifatt en 2-boll som körde bil. Det var bara en skön väntan för lite nödvändig återhämtning!!

Andkärlek

Tre hannar och en hona av änder fanns på slänten upp till herrarnas tee på hål 18. Rätt vad det var fick hannarna för sig att de skulle betäcka honan och det blev ett vilt slagsmål om vem som skulle bli den lyckliga. Det gick inte så bra eftersom den stora vita gåsen kom och lade sig i akten och den avbröts. Gåsen verkade skydda honan!

CC8A8616_bra

Det var en härligt varm dag på golfbanan! Det såg ut ungefär så här, men fotot är taget för några veckor sedan av fotograf Tomas Kihlman.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20