Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong med Monica Ivesköld

I fredags deltog jag för andra gången i en prova-på-timma med Qigong. Vi kunde denna gång vara utomhus bakom klubbhuset i skuggan. Det var mycket intressant men eftersom jag är helt kass på att komma ihåg så måste jag nog gå hennes webbkurs så att jag kan få ett flöde. Att använda denna typ av Qigong som uppvärmning före golfen måste vara helt suveränt. Monica berättade att hon alltid gör det före en golfrond!

Digital kurs via webinar

Monica skrev så här: ”Alla ni som är intresserade av att fortsätta träna med mig – digitalt – och även testa många andra upplevelser för välbefinnandet, anmäl ert intresse via denna länk, så skickar jag mer info till dig och priser etc. Qoola Qvinnor i Spanien får givetvis lite rabatt.”

Mentala Vitaminkickar Chi Neng Qigong med Monica Ivesköld. Läs mer på länken.

grupp monica_ledareVi använde en altan bakom klubbhuset på golfklubben Las Ramblas. De som kom och gick där undrade nog lite vad vi höll på med. Det är mycket långsamma rörelser som upprepas och det kanske kan se lite ”tamt” ut, men det är inte så det känns!

efterDet klart att det också blev lite eftersnack. Monica hann bara med 2 ggr eftersom hon nu har åkt tillbaka till Sverige, men hon kommer till Spanien lite då och då.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20