Qoola Qvinnor – Nätverksträff 11

Qoola Qvinnor – Nätverksträff 11

Idag blev vi 8 runt bordet på altanen på golfklubben Las Ramblas. Oj vilka spännande berättelser och livsöden vi fick höra om idag. Vi kan säga att träffen verkligen gick i hälsans tecken och många berättade om hur de hade hjälpt sig själva på olika sätt. Några av de nya fick snabbt info om att här fanns en mycket bred kompetens inom flera olika områden. Flera har redan hunnit både sälja och bli kund till varandra. Det blev också flera bokningar. Några åker hem och några nya kommer. Så är det hela tiden. De två timmarna gick oroligt fort idag och vi hade ett härligt energifyllt möte! Tack till er som deltog och ett extra tack till er tre som var där för första gången!  Vi ses igen nästa fredag.

Vi är 9 på gruppfotot och det hänger ihop med att Ewa Liif anslöt till den Qigong-aktivitet som Monica Ivesköld arrangerade efter vårt möte.

Här fick vi hjälp av en på altanen att ta en bild på oss alla.
Britt-Marie Ericsson, Catarina Eriksson, Monica Ivesköld, Anne Brit Solheim, Lena Oscarsson, Mirja Westerlind, Barbro Franzson, Ewa Liif (deltog inte i mötet) och jag själv.

IMG_5014Och så blev det lite snabbt prat innan vi skiljdes, eftersom vi var flera som skulle delta i Qigong-passet.

IMG_5016_golfare_pa_vag

Två av deltagarna, Anne Brit Solhemi och Mirja Westerlind, skulle iväg och spela upp för grönt kort i golf så de hade också bråttom! Och nu har de sitt gröna kort och kan börja spela! Grattis! Läs blogginlägget som jag har skrivit om dem.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20