Ovanligt sällskap på golfbanan

Så skönt att komma igång med golfen igen!

Golfen har jag nu kommit igång med efter min influensa. Det känns ringrostigt, men otroligt skönt att få ge sig på klubborna på denna utmanande bana som Las Ramblas är. Det finns inte ett platt eller rakt hål. Allt lutar och istället för outpinnar, som inte går att se,  så är det röda pinnar. Dropp alltså!

IMG_4287

Det kändes helt otroligt att bli omringad av så många fåglar på fairway. De helt enkelt invaderade! Sugna på mat med andra ord! Jag fattade inte först var de kom ifrån, men det finns en ”vattenreservoar” eller liknande, där det också finns fisk i slutet av banan.

Las Ramblas är en av tre banor i Quara Golf.

Det har varit stilltje här eftersom min internet försvann och var borta i 10 dagar!!!!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20