Sol i Spanien – Skidåkning i Sverige

Är det varmt eller bara sol?

Det är kallt i Spanien nu. Kallare än på länge säger de som bor här. Jag som inte bor här var inte förberedd på kylan inomhus. Utomhus går det ju alltid att leta värme i solen. Jag har solen 3,5 tim/dag på min altan runt lunchtid. Den utnyttjar jag. Sedan förflyttar jag mig oftast till golfklubben Las Ramblas, eftersom där är det sol, när det är sol, på altanen och då sitter jag där och arbetar. Detta med wi-fi här håller på att göra mig tokig. Fungerar när den vill både här och där.

Nu gick solen ned 18.09 och utetemperaturen visar 14,4. Nu blev det kallt om fingrarna så jag flyttar inomhus!

Snö i Sverige

Här om dagen fick jag denna bild hemifrån (ovan) snö! Och jag som körde sönder min snöslunga förra året, så nu är det handskottning som gäller! Ok, det är kallare i Sverige än här, men där finns centralvärme inomhus och det finns inte här, i alla fall inte i den lägenheten där jag bor. AC, ja, men varför använda den när den bara blåser rätt ut i alla springor och knappt värmer, bara kostar!

Skidspår på golfbanan

Det känns lite långt från snö här, även om det är kallt, men idag fick jag bilder från Nyköpings GK att det är full aktivitet på skidåkarna. Heja alla som skidar!

Jag skriver gärna om detta här eftersom jag är webbredaktör för Nyköpings GK.

CC8A6297 Glada miner

Nu finns det skidspår på Nyköpings GK Östra banan.

 

Fotograf Tomas Kihlman

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20