Qoola Qvinnor – Nätverksträff 2

Nätverksträff 2 i Qoola Qvinnor Spanien

Första träffen hade vi i Quesada. Se länk nedan. Eftersom jag ännu inte har någon bil här nere så har jag valt att ha träffarna på Golfklubben Las Ramblas, dit jag har gångavstånd på ca 10 minuter. Då vet jag att jag hittar och det är också väl skyltat för att alla andra ska kunna hitta hit. Golfklubben ligger bara några kilometer från Torrevieja.

IMG_9095

Vi blev fyra vid Nätverksträff 2  och så här såg det ut när vi satt på golfklubben.

Jag bad en man som fanns på altanen om hjälp med att ta ett foto på oss alla fyra och det var tur att jag bad honom trycka fler gånger, för det blev bara ett foto……

IMG_9096

Vi blev fyra idag som träffades i Restaurangens bar på Golfklubben Las Ramblas. Tack Gry Anette Kolstad och Lotten Barnholdt, båda från Kolstad Property – www.kolstadproperty.com och Ewa Liif (i mitten), www.trescoronas.eu för att ni kom. Det var så trevligt att träffas.

Gry driver fastighetsbolag och där är Lotten nu anställd. Lotten skriver också så där finns författarambitioner. Ewa arbetar som massör men är också konstnär och målar i olja.

Qoola Qvinnor ökar

Qoola Qvinnor Spanien finns i en facebookgrupp och intresset ökar hela tiden och vi är nu över 110 i gruppen. Tipsa gärna vidare att gruppen finns.

Jag har fått så fantastiskt många kontakter på denna korta tid att det är helt otroligt. Jag har bara hunnit träffa ett fåtal, men haft en intensiv kontakt via meddelande m m via facebook och jag har läste och gillat massor av facebooksidor. Det är fantastiskt vad alla kvinnor är kreativa och duktiga.

Det har också visat sig att vi har fått med många norskor! Vi kan ju både läsa och prata med varandra eftersom språket är ganska nära.

Eftersom jag bor i trakten av Torrevieja här i Spanien är det här vi har våra fysiska träffar just nu. Om det kan bli på fler ställen i Spanien, med andra representanter, får framtiden utvisa.

  1. Qoola Qvinnor – Nätverksträff 1
  2. Qoola Qvinnor – Nätverksträff 2
  3. Qoola Qvinnor – Nätverksträff 3

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20

En reaktion till “Qoola Qvinnor – Nätverksträff 2

Kommentarer är stängda.