Vilken rivstart i Spanien

IMG_4164_vinDen 9 jan flög jag från Stockholm Skavsta till Alicante med Ryan Air. Jag blev hämtad av mina grannar i Oxelösund, Katarina och Kjell Hoffman, som nu bor i Spanien och hade fixat en lägenhet till mig. Först en sväng till uthyrarens kontor för att skriva på kontrakt m m och sedan installation i lägenheten. Sedan en snabb rundtur i klubbhuset på Las Ramblas Golfklubb. Se toppbildens utsikt från altanen och i de höga husen bor de med utsikt över rangen och har 2 min promenad till klubben. Jag bor också nära och har 10 min promenad. Det är backigt så det tar lite längre tid att gå från klubben!

Katarina tog med mig till sin mataffär Mercadona så jag kunde handla lite basvaror! Det blev bl a 20 flaskor vin….

De bjöd på middag och när jag gick hem på kvällen fick jag användning för min tjocka tröja och skinnkappa! Här har folk täckjackor!

Dagen efter var det dags för första träffen med Qoola Qvinnor i Quesada, ca 4 mil bort och Katarina körde. Det blev en spännande färd eftersom hon inte lyckades hitta gatuadressen på GPS och vi förlitade oss på telefon, men vi kom fel och kom fel igen. Jag hittade en engelsman som visste var gatan låg och han guidade oss. Det var fel gata! Vi fick börja om. Till slut hittade vi Deutche Bank och då kunde Eva Olofsson, som vi skulle till identifiera var vi var och hon billotsade oss därifrån. Vi kom 30 min försent! Och det var jag som var värdinna!

Här finns reportage från Qoola Qvinnors första träff

Första hålet på Las Ramblas

Jag tog den här bilden på golfbanans första hål från damernas utslag! Spännande med en ravin direkt. Jag blir medlem här och får då 50% rabatt på de banor som ingår i ägarfamiljen – Villa Martin och La Finca. Fortsättning följer.
IMG_4162_Hal1_LasRamblas

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20

En reaktion till “Vilken rivstart i Spanien

Kommentarer är stängda.