Fortsättning på dag 2 i Spanien

Här finns blogginlägget om Qoola Qvinnors första träff här i Spanien – i Quesada.

Vi slutade vår träff efter lunch och då erbjöd vi @Elisabeth Elgenmark skjuts eftersom hon bodde i trakten. Elisabeth och @Katarina Hoffman hade funnit varandra under träffen eftersom de hade kopplingar till varandra och båda var läkardöttrar! Elisabeth bjöd in oss på vin i sitt fina hus och vi stannade ganska länge! Det fanns hur mycket som helst att prata om! Visst är det konstigt att tre kvinnor kan ha så mycket att prata om, trots att de inte känner varandra! Elisabeth och jag hade också hunnit ha lite mailkontakt innan jag åkte från Sverige.

Katarina och jag ville gärna sitta ute men Elisabeth tyckte det var lite kallt, men hon gav med sig så vi satt ute i en härligt varm sol, tyckte vi!

IMG_9080

IMG_9077

Fortsättning till La Zenias stora köpcenter

Katarina ville gärna direkt visa mig det stora köpcentret. Oj, det var fint och imponerande. Bilderna får tala för sig själva. Vi köpte var sin glass på ett café innan vi åkte hemåt.

IMG_9081

Ett torg med springbrunnar

IMG_9083

Nu var det dags att rea juldekorationerna!

IMG_9082

Och det här var bara en av alla butiker……. Det kanske finns anledning att återkomma eftersom det väl tar ett par dagar att gå igenom allt som finns!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20