Qoola Qvinnor Spanien – Träff 1

Rapport från gårdagens första träff. Vilken härlig dag! Men den började katastrofalt i och med att jag och Katarina Hoffman kom 35 min för sent till första träffen. Vi hittade inte! Vilken mardrömsstart. Som tur var agerade Eva Oscarsson värdinna hemma i sitt hus så de sju som kom i tid fick extra tid att umgås. Eva bjöd på en härlig tapaslunch. Jag berättade om Qoola Qvinnor i Sverige och att vi nu startar här i Spanien. Vi expanderade också Qoola Qvinnor till Norge idag i och med att tre av oss 10 var norskor! Alla presenterade sig och berättade om vad de gjorde eller tänkte göra och jag tror att det blev ett samarbete direkt mellan två av deltagarna. Det visade sig att flera av oss skriver/tänker skriva böcker så där finns något att arbeta med. Alla hade så mycket intressant att berätta att tiden gick svindlande fort och jag drog över men alla stannade. Jag kom igår till Spanien och första träffen var idag, eftersom Eva reser till Sverige imorgon. Eva är engagerad i Qoola Qvinnor Jönköping och vi ville passa på att få till en träff när hon var här.

Jag kunde inte svara på när nästa träff blir, mer än att den blir ”snart”. Det är många här i gruppen, som har aviserat att de är på väg till Spanien och min tanke är att kunna ha många träffar för att så många som möjligt så snabbt som möjligt ska ha en chans att vara med och kunna träffa varandra. För mig är det också en fantastisk möjlighet att snabbt få ett nätverk här eftersom jag är helt ”ny” här. Nästa gång blir det på ett ställe dit jag hittar! Hjärtligt tack för att ni ville komma och för att ni vill vara med och utveckla Qoola Qvinnor Spanien. Alla har så mycket att bidra med så det kan inte bli annat än bra!

Vi som var med på träffen var: Rong Lundgren, Ingegerd Norman, Gunilla Gustafsson, Hege Nordström, Turid Worren, Bente Pettersen, Elisabeth Elgenmark, Katarina Hoffman, Eva Oscarsson (värdinna) och jag själv.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20