Golfpremiär på nya året

Jag hade tur när jag besökte golfklubben Las Ramblas dagen när jag kom. Katarina presenterade mig för några på klubben, som frågade om jag ville spela på söndagen på Campoamore! Ja tack, svarade jag direkt. Skjuts till banan ingick. Det var ”söndagstävling” på banan och vi fick tid efter sista bollen, sen förmiddag.

Jag hade inte spelat på 3,5 månad och första hålet fick jag glömma. Jag hade 5 slag med 100 m kvar….. Kalv på grönbete! Sedan gick det lite bättre, men konditionen måste arbetas upp för att orka med spelet. På anläggningen finns ett stort hotellkomplex och restaurang, men det sparar jag till en annan gång.

På hemvägen åkte vi till en annan fin bana (som jag nu har glömt namnet på) – och tog en drink i baren.

IMG_9086

IMG_9088_18

Utsikt över 18e hålet

 

Tisdagsgolf – La Finca

Katarina hade bokat in mig i en 4-boll med henne, Kjell och deras granne på La Finca på tisdagen. Jätteroligt. Jag hade ju haft en vilodag. Banan var lång och gick upp eller ner med mycket breda fairways. Jag vet inte vad jag tycker om banan. Jag måste nog spela den en gång till! Vi blev jagade, eftersom vi inte kunde hålla vår plats på banan och det blev stressande. Jag spelade dåligt, orkade inte, men det fick kanske sin förklaring dagen efter då jag var sjuk i, skulle det visa sig, en mycket envis förkylning.

IMG_4174_LaFinca

IMG_4176

IMG_4178

Nu har blommorna börjat komma i mitten av januari!

IMG_4181_bunker_overgang

Ett spännande hål med en green som omgärdas helt av en stor bunker som därmed hade ”övergångsställen för vagnar”.

IMG_4183

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20