MINO – Julavslutning

MINO – Marknadsföreningen i Nyköping/Oxelösund hade julavslutning på Hotell Kompaniet 11 dec. Programmet var att vi fick lyssna på Virå Bruks representanter, som berättade om  företaget.

_C8A4689 Vira bruk

Virå Bruk vann Guldnyckeln under hösten och det är tradition att vinnarna får presentera sig vid en träff. Det var mycket spännande att få höra om deras utveckling från ”en vanlig familjegård” till en ”upplevelsegård” med många ben att stå på. Nu finns jakt, skytteaktiviteter, konferens, restaurang, catering, jakthandel m m. Ägare är Ceasar Åfors ovan. Claes  Jarding  t h ansvarar för restaurangen. Virå Bruk ligger bredvid E4 mellan Norrköping och Nyköping i Stafsjö. De var värdiga vinnare som gjorde en fin presentation av verksamheten.  www.virabruk.se

_C8A4678 Mike Helber

Kvällens andra talare var Mike Helber, Amerikansk f d ishockeyspelare som nyligen avslutat en lång karriär som spelare och klubbdirektör i Linköping.

_C8A4671_bra_bord

Vi bjöds på hotellets julinspirerade kvällsbuffé med gott vin till. Här är det MINOs ordförande Robert Wessberg, från Infotavla, som låter sig väl smaka. Bredvid honom i svart/vitt sitter Lina Hallbäck från vår stjärnkrog Bernhards Kök & Deli.

Par_vinglas

Pär Karlsten från Nyköpingshus Konferens, sitter i styrelsen och var givetvis där. Söker du historiska konferenslokaler så har han den bästa.

_C8A4693 Caxton

Vad är väl en fest utan Caxton Njuki, från Caxton Sports Management.

Tack MINO för en som vanligt trevlig kväll!

_C8A4669 Fotografen
Tack för fotograferingen Fotograf Tomas Kihlman

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20