Gamla hemsidor

Idag har jag gjort en genomgång av alla mina gamla hemsidor och överfört länkarna hit till denna nya hemsida. De fanns på samma adress, men jag fick hjälp av mitt webbhotell att lägga dessa på en ”mellanadress” så att de fortfarande fungerar (men de är inte sökbara längre). Jag har alltid lagrat allt och aldrig tagit bort och det har jag och många andra haft stor glädje av!

Kusinträffar

Viktiga sidor är all dokumentation om de två kusinträffar som vi arrangerade 1991 och 2000.  Jag var en av arrangörerna och jag kom på att vi skulle dokumentera via en hemsida och det fick bli på min. Det är många som har haft glädje av att kunna läsa om släkten den vägen. Nu finns ingen från den äldre generationen i livet. Nu finns bara barn (och inte alla) och deras barn/barnbarn.  Det finns alltså ingen att fråga längre. Läs mer här.

Golf och golfresor

Det är mest golf som jag har dokumenterat och det började jag med 2005. Läs mer här.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20