Noffice på Content Bootcamp

Igår var det 3e dagen på kursen Content Bootcamp och vi hade ”ledig dag”. Den lediga dagen började med en kort introduktion till Instagram som instadrottningen Annika Elgeskog höll. Annika deltar i kursen. Därefter deltog Annika, Ann Ljungberg (kursledare) och jag  i ett Affiliatemöte för deltagarna i Noffice via webinar ca en timma. Sedan gjorde vi några videofilmer där vi intervjuade Anna Åberg om varför alla småföretagare ska vara med i Noffice. Här finns länken om du vill veta mer om Noffice.

Vi hann också med en snabbis in till ”gamla stan”. På kvällen var vi sex som gick till en härlig fiskrestaurang mycket nära där jag bor när jag är här. Susanne hade hittat en rekommendation om den i en tidning.

IMG_3848Fiskrestaurang

Tiden bara springer iväg och det är svårt att hinna ladda och skriva om allt här.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20