Härlig arbetsmiljö på Content Bootcamp

Här på toppen av Hotell Astoria i Las Palmas hade vi en härlig arbetsmiljö Annelie Kåregren Herwig och jag. Kursen är otroligt intensiv med coachingpass och självstudier på em och då gäller det att hitta en liten solchans!

På lunch gick vi till en lokal liten restaurang, 7 damer och en man. Det var nog krogens största beställning med så många och det fanns inga damer utöver oss i lokalen tillsammans vår svensk/spanske man Mikael.

En kort video från kvällspassets uppföljning av dagen.

Nedan finns några foton från dagen.

IMG_3786insta_skamvran

Kursledningen Ann Klefbohn, Anna Åberg och Ann Ljungberg. Här är det Annika Eljeskog som sitter i en hotseat – hon fick bara lyssna på våra förslag….

IMG_3783

Kursdeltagare som lyssnar på Ann Klefbohm när hon föreläser om bildhantering på webben. Vi fick presentationen till vår egen dator. Spanien och teknik är inte riktigt ifatt…. Blädderblocket kom dag 2 och direktören levererade själv.

IMG_3781

Ann Klefbohm är wordpressexpert och hon ger oss massor av tips och jag har fått hands-on och kunnat arbeta med min webbsida.

Nu ska jag snart gå till dag 3 och möts snart av några kurskompisar som möter mig på strandpromenaden och så gör vi sällskap. Härliga tider!

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20