Sista dagen på Content Bootcamp

IMG_3798_Annika_Gunnel_bra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här har flitens lampa lyst hela dagarna under vår 6 dagar långa kurs.

Toppbilden visar Mikael Reuterberg och mig inför att vi skulle spela in en videofilm där han intervjuade mig om mitt deltagande i Annika Elgeskogs 21 dagars Instagramkurs, som pågick inför denna kurs. Annika driver Svenska Webvoice.

Det var Annika som filmade. Mikael är skådespelare, regissör och snart teaterägare. Nu driver han Villa Sunlight i Barcelona, Spanien. Fotot är taget på stranden Las Canteras som var min promenadväg varje dag. Ca 30 minuter till kurshotellet.

IMG_3874Ann LjungbergAnn Ljungberg, författarcoach berättade här om tekniken att sälja webbkurser.

 

IMG_3871Annika_HelenaDessa glada nunor har mött mig flera morgnar när Annika Elgeskog och Helena Ström kom och mötte mig på sinpromenad. Idag var sista dagen och det känns väldigt tråkigt. Vi har haft så trevlig tillsammans och lärt oss massor också av varandra.

IMG_3848FiskrestaurangEn härlig middag på en skaldjursrestaurang. Här är det sallad som förrätt! Restaurangen låg vid vattnet nära Las Canteras.

IMG_3866Tapaskvall

Igår var det tapaskväll inne i centrala Las Palmas och vi var där så klart. Vi hann med tapas och vin på tre restauranger. Här är det Marita Östberg, Tillitskonsult från Örebro,  tillsammans med en svensk som anslöt till oss.

IMG_3877Annelie

Idag var det riktigt stora vågor så Anneli Kåregren Harwig (som fotar), Marita Östberg och jag, var själva som satt utomhus och åt lunch på strandpromenaden! Tokiga svenskar!

Prov på filmen kommer med Mikael och mig kommer senare.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20