Wi-Fi gillar inte blåst

Spansk wi-fi gör som den vill och är inte att lita på alls tyvärr. Det är svårt att arbeta snabbt när det finns lite tid över för uppkoppling och eget arbete på kursen Content Bootcamp i Las Palmas. Hitta kontakt, starta datorn och vänta bara för att konstatera att uppkopplingen ”letar efter nätverk”. Inte min cup of tea!

På bilden är två av mina spännande kurskamrater Marita Österberg och Anneli när vi var på väg tillbaka efter lunch.

Igår var första dagen på Content Bootcamp. Presentationsrunda och några ”hotseat”. En deltagare fick beskriva vad hon ville ha hjälp med av de andra. Därefter fick hon vända sig om och gruppen spånade och gav förslag till lösningar. Det var två stycken  hotseat igår. Lena som vill sälja ”make-over” och ge tips på hur garderoben kan se ut och hur den kan kombineras m m och även inkludera ”kroppen”. Den andra importerar hudprodukter och ska sälja via webbshop.

Jag hann boka 30 min coaching med Ann Klefbohm och vi satt med min hemsida för att få fart på bildspel och första sidan. Vi hann inte färdigt och nu hinner jag inte skriva färdigt mer här heller eftersom jag har 30 min promenad till hotell Astoria där vi har kursen.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20