Rött på vitt inför kursstart – Las Palmas!

middag_forstakvallenIgår träffades vi alla 10 kursdeltagare och 4 lärare inför Content Bootcamp här i Las Palmas. Vi inledde med en drink i baren på våning 5 på Hotell Astoria och därefter en god fiskmiddag på en mysig restaurag utmed stranden. Se bild. Kursen är på hotell Astoria och de flesta bor också där. Hotellet var fullt när jag bokade så jag har 30 min promenad dit. Det är en fantastisk strandpromenad så det är bara att planera tiden.

Igår när jag gick hem strax efter kl 22 regnade det! Kulingvindar från havet i 45 graders vinkel gick inte att skydda sig emot. Det var bara att gå vidare. Även om jag haft paraply så hade det inte hjälpt. Jag kan säga att det var inte många ute denna lördagkväll, jag var nästan ensam och inte ens ”buset” gillade vädret. Jag har tagit varningar för ficktjuvar på allvar och kreditkort och telefon fanns i BHn och axelväskan under tröjan!

Jag var klädd i vitt! Vita byxor, vit blus och vit tunn tröja. När jag slutligen kom till mitt hotell så var jag givetvis helt genomvåt, men eftersom det var ca 20 grader i luften så frös jag inte. Innan jag åkte så hade jag varit hos Salong Miracel och klippt håret och fått lite färg. Nu sipprade violett färg från håret ner på axlarna och färgade både tröja och blus. Jag hade vinröda skinnskor och också dessa färgade på de vita byxorna.

Inte hade jag tänkt på att ha något tvättmedel med mig så det blev tvätt med tvål med hyfsat resultat.

Apropå tvätt så hämtade jag mina ”vinbyxor” på tvätteriet igår. En kvinna beklagade på spanska och gav mig en lång förklaring att rödvinet inte hade gått att tvätta bort på min gula byxor. Vinet, som jag stjälpte i knät på flyget hit. Hon lämnade tillbaka 4.50€ som jag hade betalat och fortsatte med sin spanska, som jag inte förstod ett ord av! Nu gäller det att vara kreativ när jag kommer hem för att se om det går att rädda byxorna. Stora dekorationer kanske?

Igår morse när jag satt i lobbyn och skulle jobba lite via datorn så hörde Lena Nilsson, en av kursdeltagarna, av sig så vi gick och tog ett glas vid stranden, trots att vi höll på att blåsa bort. Men vi gav upp när regnet kom och gick in på restaurangen och åt lunch och drack husets vita! Det blev en lång och mycket inspirerande lunch där Lena berättade om sina affärsidéer. Hon hade gjort några kundundersökningar och fått klart för sig att hennes tjänst nog inte efterfrågades så som hon hade tänkt. Hon hade då kommit på en annan ”förpackning” i sitt må-bra-styling-koncept, som hon skulle arbeta med här. Lena är sjukgymnast. Intressant! Affärsrådgivaren i mig startade givetvis direkt igång maskineriet!

Fotograferandet startade redan i baren och jag hann få ut en bild av Instagramstjärnan Annika Elgeskog. Hon skapade direkt haschtaggen #contentbootcamp så alla bilder som vi tar lägger vi upp där och kan sedan följa varandras bilder. Det är Annika som har kursen ”Bli en stjärna på Instagram” som några av oss deltar i så det här blir riktigt kul. Tyvärr har jag missat de senaste dagarnas uppgifter, men de finns kvar i facebookgruppen och är lätt att återvända till. Det skulle förvåna mig om inte alla deltagare kommer att gå hennes kommande kurs. Vi som är med på pilotkursen får då möjlighet att hänga med även på den nya kursen, som hon kommer att utveckla utifrån erfarenheterna med denna kurs.

Nu på väg till Astoria och kursstart! Det ska bli så spännande!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20