Resa till Las Palmas och kurs

IMG_3751Jag bestämde mig direkt för att utöka tiden i Las Palmas i samband med att jag ska delta i Content Bootcamp eftersom jag låg efter med en del arbete och skrivande, som kunde göras i lite varmare klimat. Resan till Arlanda tog 2 timmar från dörr till terminal (inkl långtidsparkering) och ingen kö i och med att jag åkte 04.30. Jag reste med Ving och en fullsatt airbus. Jag satt bredvid en pigg äldre dam från Norrland och vi hann prata om ganska mycket. Hon var aktiv inom politiken och påläst! Tyvärr tappade vi bort varandra vid bagageutlämningen så vi hann aldrig säga adjö ordentligt.

 

IMG_3750Jag var ca 1 sek från att välja vitt vin till maten på flyget, men damen bredvid valde rött och då tog jag det också. Det var ett felval. Ni kan tänka er hur ett glas rödvin ser ut på gula byxor när man sitter! Jag fick en trasa och en flaska bubbelvatten för att försöka få bort så mycket som möjligt. Jag höll på ganska länge på toaletten utan direkt märkbart resultat annat än att jag var ännu mer blöt efter den behandlingen. Herrarna som väntade undrade säkert vad jag höll på med så länge!! En mycket snygg gest av Ving var att jag fick 200 kr för tvätt av byxorna. Jag lämnade dessa igår på ett ställe och det kostade 45 kr! Imorgon vet jag om de blev rena eller ej!

 

IMG_3748Detta med wi-fi på hotellet visade sig finnas i hotellobbyn, men den sträcker sig inte upp till 5e våningen där jag bor. Det komplicerade mitt arbete en del, men nu sitter jag här i lobbyn och skriver. Inte bästa platsen, men när kursen börjar på söndag så får vi nog bättre ställen.

Första dagen provgick jag till hotellet där vi ska ha kursen. Med karta i handen gick jag den fina strandpromenaden Las Canteras och jag läste gator, gick för långt och tillbaka osv. När jag hade gått runt i några kvarter upp och ned och fram och tillbaka frågade jag en spanjorska. Hon kunde mycket lite engelska men hon frågade på 4 ställen i kvarteret och till slut hittade vi dit. Jag hade redan gått förbi där, men på gaveln, och där fanns inget namn på hotellet….När jag sedan skulle leta mig tillbaka till hotellet så gick jag runt igen flera kvarter. Nu har jag koll!

Sandkonstverket fanns på stranden igår. Det är många konstnärer som ritar och bygger så det finns alltid något att titta på.

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20