Qoola Qvinnor Spanien – Torrevieja

Gott Nytt År alla Qoola Qvinnor som jag träffade i Spanien under våren!

 

Tack alla för härligt nätverkande med alla som jag träffade 2015. Detta är en kavalkad av bilder under min tid som ambassadör för Qoola Qvinnor i Spanien våren 2015. Bilderna är tyvärr inte i kronologisk ordning. Bilder från upptakten hos Eva Olofsson i Quesada ligger sist!! Tack för alla härliga nätverksträffar som vi hade i klubbhuset på golfbanan Las Ramblas. Jag bodde där och det var ett utmärkt ställe att träffas på i och med att det fanns en härlig altan. Jag åkte hem i april och då tog Mirja Westerlind och Ulla Andersson över några träffar. Christina Berardi flyttade permanent till Spanien och tog över träffarna fr o m midsommar och hon har nu olika nätverksträffar varje vecka. Det nätverkande som började i liten skala har nu växt och både facebooksidan och gruppen är välbesökt. Läs mer här www.facebook.com/QoolaQvinnorSpanien. Gå gärna med i Qoola Qvinnor Torreviejas grupp om du är företagare eller företagsam www.facebook.com/groups/QQSpanien. Qoola Qvinnor i Spanien är ett medlemsnätverk och de som är betalande medlemmar har många förmåner. Christina Berardi är nu mycket aktiv med arrangemang.

Qoola Qvinnors grundare är Siv Thuresdotter och Qoola Qvinnor är Sveriges största kvinnliga nätverk på facebook och är rikstäckande. Gå med i nätverket om du vill ha kontakter och utveckling – www.qoolaqvinnor.se.

Tack för en härlig tid i Spanien. Jag är aktiv med Qoola Qvinnor och jag kommer att delta i nätverksträff i Spanien i mitten av april. Givetvis deltar jag också i Qoola Qvinnors fjärde Framgångsresa 2016 till Kroatien 1-8 sep. Gott Nytt År önskar jag nu alla fina nätverkskontakter.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20