Qoola Qvinnor Nyköping Oxelösund

Gott Nytt År alla Qoola Qvinnor i Nyköping Oxelösund

Våren 2015 bodde jag i Spanien och startade Qoola Qvinnor Spanien samtidigt som jag spelade golf. Hösten 2015 hade vi ett antal nätverksfrukostar på Hellmanska Gården. Jag var också inbjuden till Affärskvinnans nätverk både i Oxelösund och Trosa och fick berätta om den kommande Framgångsesan till Kroatien 1-8 sep och om boken ”Boosta din Business”. Vi avslutade året med en mingelkväll i samarbete med Hellmanska Gården och en julfrukost.  Nu önskar jag alla Ett Gott Nytt År och tackar för det här året.

Qoola Qvinnors grundare är Siv Thuresdotter. Qoola Qvinnor är det största kvinnliga nätverket på facebook och är rikstäckande.

Qoola Qvinnor – www.qoolaqvinnor.se
Qoola Qvinnor facebook – www.facebook.com/QoolaQvinnor
Qoola Qvinnor Nyköping Oxelösund – www.facebook.com/groups/Nykoping.Oxelosund
Bildspel från Spanien våren 2015 – https://youtu.be/LtpdY__2SSk

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20