Qoola Qvinnor 2013 – Bildspel

Häng med på Qoola Qvinnors resa

Varsågoda att hänga med på resan 2013 med Qoola Qvinnor i Nyköping/Oxelösund. I videon finns också Framgångsresan 2013 till Biograd i Kroatien, där toppbilden är tagen i härliga Biograd, Kroatien. Tryck på länken – 152 bilder. All dokumentation är gjord av Fotograf Tomas Kihlman.

Facebook är fantastisk med vänåterblickar

Idag fick jag en vänåterblick att jag känt Siv Thuresdotter (Qoola Qvinnors grundare) i 5 år (det är jag dock lite tveksam till vad gäller tiden!) Titta gärna på länken till återblicken.

I den återblicken fanns det bildspel som jag gjorde 2013 och som jag har letat efter! Nu hittade jag länken. Oj vad mycket vi gjorde vårt första år. 2014 blev det inget bildspel. 2015 har vi haft en liten verksamhet eftersom jag var utomlands hela våren. Vi har hittills haft några frukostträffar under hösten.

Bildspel 152 bilder – Qoola Qvinnor 2013 i Nyköping/Oxelösund

Här har jag sammanställt Framgångsresan 2015 tillsammans med mina argument för att följa med 2016.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20