Näringslivsdagen i Nyköping

Näringslivsdagen på Rosvalla Eventcenter i Nyköping

Jag besökte näringslivdagen Nyköping/Oxelösund (fb-sida) Näringslivsdagen (hemsida) i lördags på Rosvalla, som har formen av mässa. Arrangörer är Nyköping och Oxelösunds kommuner tillsammans med Företagarna.

Näringslivsdagen var öppen för företagare och fr o m kl 11 också för allmänheten. Det var företagsdiskussioner varvat med intervjuer och musik på scenen, där också många priser delades ut i flera olika kategorier.

Jag tog god tid på mig och gick runt och pratade med många. Bl a med Fin Pralin UF, Frida Johnsson och Frida Lundgren ovan. Jag handlade deras fina praliner men har inte hunnit smaka dem ännu. Frida L, är dotter till en av mina golfväninnor, så det kändes extra angeläget att gynna dem.

Salon Miracel, Oxelösund

Salong Miracel, Oxelösund som också är min ”frissa”.

I montern hos Salong Miracel Hair & Home AB. Vilket fantastiskt jobb tjejerna gjorde inför kvällens MINO-Gala! Frisörer var  Pernilla Eriksson (närmast) och Caroline Karlsberg Wellsjö och Lotta Lönnmo var en av tjejerna i MINO-styrelsen som hade bokat ”håruppsättning. De hade också med sig kläder som de säljer i sin salong! Ett mycket uppskattat inslag.

Utflyktsvägen - Det fins massor att se och göra utmed Utflyktsvägen

Det finns massor att se och göra utmed Utflyktsvägen

Det var också roligt att se att föreningen Gröna Kusten var där och presenterade ”Utflyktsvägen” där Nyköpings Golfklubb syns väldigt fint på deras roll-up.

Marita Skårelid, Skårelid International. Bredvid står hennes son Rickard.

Marita Skårelid, Skårelid International.

Företagsam NORA var utställare och de vann också pris för bästa monter! Grattis! Det var många ”noror” som delade på tiden så det var full aktivitet där.

Solgerd Jern Rosenberg, har i många år varit ordförande i NORA och nu vann hon priset som "Årets Nora". Bredvid henne står nuvarande ordföranden Marja Fiander, som är konstnär.

Solgerd Jern Rosenberg, har i många år varit ordförande i NORA och nu vann hon priset som ”Årets Nora”. Bredvid henne står nuvarande ordföranden Marja Fiander, som är konstnär.

På kvällen var det MINO-Gala på Sunlight, som också brukar kallas årets stora firmamest. MINO står för Marknadsföreningen i Nyköping Oxelösund och vänder sig alltså till företag.

Galan fotograferades av Fotograf Tomas Kihlman, men jag var upptagen på kvällen och deltog inte.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20