Qoola Qvinnor – Nätverksfrukost

Nätverksfrukost på Hellmanska Gården

Idag blev vi 6 st som hade en trevlig nätverksfrukost, den andra nu i höst. Efter sedvanlig presentationsrunda pratade vi om Framgångsresan och de projekt som är kopplade till den. Katarina Hoverman hade redan börjat tänka på preliminära sponsorer till resebidraget betr Nyföretagarprojektet. Det tackar jag extra för.

Både Katarina och Anette Kumlin har fyllt i intresseanmälan till Framgångsresan.

Vi fortsätter att prata på temat Framgångsresan 2016 och boken Boosta din Business nästa fredag på Hellmanska Gården. Fler är hjärtligt välkomna. Det var vi som deltog idag:

  1. Katarina Hoverman, Spirit by Me
  2. Marie Kronvinge, Marie Kronvinge
  3. Anette Kumlin, Hälsoklivet
  4. Irene Murén, Min Redovisningsservice
  5. Marite Skårelid, Skårelid International
  6. Gunnel Thunström, THU-Konsult
Det finns ingen som så engagerat kan berätta om hur du kan förändra ditt liv. Hon har egen erfarenhet och har nu gått från "en framgångskarriär till en annan".

Det finns ingen som så engagerat kan berätta om hur du kan förändra ditt liv. Hon har egen erfarenhet och har nu gått från ”en framgångskarriär till en annan”.

Näringslivsdag i Nyköping

Imorgon lördag är det Näringslivsdag på Rosvalla och då hoppas jag att många minglar runt med ”näringslivet”. Jag kommer att vara där och mingla men är inte utställare. Jag hoppas vi ses!

Dessvärre missar jag MINO-Galan på kvällen. Men företaget är representerat via Fotograf Tomas Kihlman som är mingelfotograf hela kvällen för 3e året.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20