Old – Gamla blogginlägg om golf

”Den som spar han har!”

Peg_parlaJag blev så glad när jag fick hjälp av mitt webbhotell Aitos att spara gammalt material, som jag hade på min gamla hemsida. Jag startade den för mycket länge sedan med ett bra program då, som fanns i en av mina gamla datorer och som sedan inte gick att uppdatera när det kom nyare teknik. Jag underhöll inte hemsidan eftersom det blev så krångligt att byta maskin osv.

Ny plattform

2014 gjorde jag slag i saken och gick över till en modern plattform – WordPress – som du läser nu, och här finns en flik som heter ”Old”. Där finns många gamla golfinlägg (och några andra), som jag valt att spara.

Varför rensade jag så hårt?

Tyvärr hade jag rensat lite för friskt och därmed försvann flera golfprojekt, som jag arbetat med under årens lopp. Flera av dessa låg också på separata hemsidor som jag inte ägde, som numer är nedlagda. Irriterande och tråkigt. Jag skulle ha varit mer på alerten där!

Jag deltog i en bloggutmaning för en tid sedan och då spreds bloggen till nya läsare och jag fick trevliga kommentera av dem som hittat till golfsidorna som finns under Old som hade varit med på ”den tiden”.  Det var så roligt med återkoppling.

Jag tycker också själv att det är roligt att titta bakåt bland alla bilder. Tänk så mycket roligt jag har haft, och har, med golfen!

Thunströms Familjegolf

I år blev det äntligen av att ha en familjegolf. Fredag 2 oktober blev en dag som alla kunde enas om och vi spelade 9 hål på hemmaklubben Nyköpings GK och därefter hade vi en formidabel fest och prisutdelning på kvällen. Läs om tävlingen här. Samma tid och plats nästa år!

Damlaget - Therese Thunström, Sara Thunström och Helena Löwengren och lilla Jenna Lindh (barnbarn/caddie) i bakgrunden. Jag själv var bakom kameran. Vi är här på hål 3 på Nyköpings GKs Östra bana.

Damlaget – Therese Thunström, Sara Thunström och Helena Löwengren och lilla Jenna Lindh (barnbarn/caddie) i bakgrunden. Jag själv var bakom kameran. Vi är här på hål 3 på Nyköpings GKs Östra bana. Där vann jag närmast hål!

 

Här delar jag ut vandringspriset till dotter Helena Löwengren, som vann tävlingen totalt med 0,5 slag. Det var en mycket hård kamp där barnbarnet William Björkqvist placerade sig som 2a. Det var Helena som höll i middagen hemma hos sig. Vandringspriset har nu fått gå in i denna nya tävling. Jag hade en gång skaffat det för tävlingen "FeM@il" men när den lades ned återgick priset till instiftaren, alltså till mig. Nu får golfdamen vandra runt i familjegolfen istället. Eftersom det är jag som startat den så passar det bra att hon har kjol! Nya plattor ska införskaffas!

Här delar jag ut vandringspriset till dotter Helena Löwengren, som vann tävlingen totalt med 0,5 slag. Det var en mycket hård kamp där barnbarnet William Björkqvist placerade sig som 2a. Det var Helena som höll i middagen hemma hos sig. Vandringspriset har nu fått gå in i denna nya tävling. Jag hade en gång skaffat det för tävlingen ”FeM@il” men när den lades ned återgick priset till instiftaren, alltså till mig. Nu får golfdamen vandra runt i familjegolfen istället. Eftersom det är jag som startat den så passar det bra att hon har kjol! Nya plattor ska införskaffas!

Gunnel Thunström

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20