Härligt nätverkande

Nätverkande går det aldrig att få för mycket av

I måndags 5 okt åt jag lunch med en uppdragsgivare och vi diskuterade planer framåt. Det gäller att hitta en trevlig av avslappnad miljö, och den finns verkligen på Jogersö. Vi åt på Källan, som har fantastisk mat. Jag fick också en trevlig present i form av en flaska bubbel, som uppskattning för ett bra jobb! Sådant är alltid extra glädjande.

6 oktober

Igår tisdag var jag inbjuden till en annan lunch, ett businessmöte med BNI. Nu är det dags för en nystart efter ett längre uppehåll, under förutsättning att gruppen blir tillräckligt stor. Fyra hade bokat sina platser men det behövs fler för att börja med större inbjudningsgrupper. Det är lite trögt i småstäder tyvärr!

Därefter direkt till golfbanan, men det blev bara 9 hål. Huvudet var alldeles för fullt med andra tankar än att förflytta en liten vit boll! Men det var fint på banan och väldigt lugnt! Det får bli en höstbild som symbol för detta inlägg.

7 oktober

Idag var det Företagslunch med Nyköpings Kommun, men jag hann helt enkelt inte. Viljan fanns, men inte tiden. En mängd administrativa uppgifter behövde effektueras istället! Kvällen är redan intecknad med mingel och flärd. Sådant är alltid både trevligt och idégivande.

8 oktober

Imorgon 8 okt är det första nätverksfrukosten för säsongen med Qoola QvinnorHellmanska gården. Höstens tema är Framgångsresan 2016 och boken ”Boosta din Business”. Här finns vår lokala grupp på facebook för den som är intresserad.

På kvällen är det After Work träff med ”Affärskvinnans nätverk i Trosa”. En uppfinningsrik kvinna berättar sin historia inom hästbranschen. Jag själv får också 3 minuter att prata på det tema jag har under höstens Qoola Qvinnor-träffar.

Affarskvinnan_Trosa

9 oktober

Fredag – Månadens ”Morgonsoffa” på Pelles Lusthus som sker i samarbete med bl a Nyköpingsregionen. Dagens program finns här.

Lördag och söndag är det nätverkande på golfbanan med spel och tävling.

Måndag ska jag guida några vänner som funderar på att flytta till regionen! Sedan börjar det om igen!

Gunnel Thunström

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20