Midsommarafton och midsommardagen

Midsommarafton och midsommardagen

Regn och åter regn! Midsommarfirandet på Jogersö kom av sig i och med allt regn. Som vanligt var Tomas på plats för att dokumentera till Susann Borg som driver Havets Källa & Jogersö Camping.

CC8A5930 kopia CC8A5925 Dans_glad kopia CC8A5933Fler bilder från ”regnfirandet” finns på Campingens facebooksida.

Toppbild. Väninna Lena Lintzén från Motala kom på besök och vi tillbringade midsommaraftonen på altanen med god mat och dryck.

Midsommardansen

Dagen efter skulle vi spela midsommardansen på Nyköpings GK. Innan vi åkte fullkomligt vräkte regnet ned så det var full regnmundering som gällde. Reportage från tävlingen med foton på Nyköpings GKs hemsida, som jag skriver och Tomas Kihlman är fotograf.

Bunkerfiske! Nästan alla bunkrar var vattenfyllda. Även många hål. Pinnen stod i vatten och det var helt hopplöst att putta! Ingen hade träning på "vattenputtar"

Bunkerfiske! Nästan alla bunkrar var vattenfyllda. Även många hål. Pinnen stod i vatten och det var helt hopplöst att putta! Ingen hade träning på ”vattenputtar”

Lena spelade med en klubbmedlem som jag hade fixat med. Själv spelade jag med Bengt Grinell och Tomas med hans fru Caroline Rost Grinell. En trevlig repris från förra året!

Tomas boll. Kameran kunde bara tas fram vid de korta regnuppehåll som kom då och då!

Tomas boll. Kameran kunde bara tas fram vid de korta regnuppehåll som kom då och då! Bilderna ger alltså inte rättvisa åt det väder som verkligen rådde, för då togs inga foton.

Mitt spel var uruselt men det fanns de som var sämre! Hur vinnarna lyckades med att få ihop 46 poäng är helt obegripligt, men de hade säkert tur med vattnet!

Midsommardansen startade 1975, men det var ingen som kom ihåg att det var jubiléum i år!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20