Supergolf av barnbarnet William

Idag lockade jag ut barnbarnet William Björkqvist att träna lite golf eftersom vi ska spela 2-generationer 5 juli på Nyköpings Golfklubb. Han har spelat sporadiskt några år. Han fick nya järnklubbor i söndags och spelade första ronden då och andra idag. Dessa klubbor går väldigt bra med honom bakom skaften! 45 poäng, SHCP 17. Ny hcp 14,3!

Vi var 4 i bollen första nio. Tomas Kihlman och en herre, som behövde få EGA-hcp, eftersom han också skulle spela 2-generationer.

Stolt mormor

Grattis William! Du spelade fantastiskt bra. Dagens slag var trä-5 över vattnet på hål 13Ö! Nu blir det spännande att se om du kan hålla detta hcp när vi ska spela 2-Generationer och försvara vår seger förra året.

När fotografen ändå hade kameran framme blev det några fler fina bilder på William (född 1998).

_C8A5774_William_kopia

_C8A5783_William_kopia

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20