Happy Town – Författare Helena Biehl

Happy Town 2015-2017

Jag träffade Helena Biehl på Framgångsresan med Qoola Qvinnor till Kroatien 2013. Här gjorde vi sällskap ut från Arlanda och fick ett snabbt prat (bilden ovan). Hon berättade om sina skrivardrömmar och att hon skrev E-böcker. Jag bjöd in henne som föreläsare till ett evenemang med Qoola Qvinnor i Nyköping på Nyköpingshus Konferens. Då berättade hon om bl a Happy Town och också om en barnbok som hon skrivit på i många år. Hon berättade också att hon bloggade och hade en stor skara som följde hennes blogg, men hon visste inte riktigt hur hon skulle hantera sitt skrivande. Helena arbetade då som jurist, men kontoret skulle läggas ned.

Helena lyckades i sin strävan att bli författare. Nu finns boken Happy Town att köpa bl a på Adlibris. Jag sträckläste den och gladdes åt en hel del ”igenkännanden” från hennes föredrag. Jag bill naturligtvis gärna rekommendera boken.

Amelia

Hon berättade senare att hon tog mod till sig att söka upp Amelia och nu skriver hon en av de mest lästa bloggarna på Amelia.

HappyTown_Helena_Biehl

Helena Biehl med sin bok Happy Town – Stjärnornas råd till smarta kvinnor i högklackat under åren 2015-2017.

Fortunatas Profetia

Barnbokens första del, Fortunatas Profetia utspelar sig i gamla stan i Stockholm.

Fortunatas Profetia_Helena_Bieh,

Så här skrev Helena på sin facebook: ”10 år av skrivdrömmande och nu äntligen är det dags! Omslaget till Fortunatas Profetia är klart! Den 27 augusti finns boken i butik.”

Ett stort grattis till framgångarna!

Toppbilden: Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20