Golfresan on Tour

Golfresan on Tour – Nyköpings GK

Igår söndag 24 maj spelades ”Golfresan on Tour” hos oss på Nyköpings GK. Det blev en mastodonttävling med nästan 8 timmars startfält! 56 lag deltog och spelformen var greensome med tillägget att båda måste ha minst 6 utslag vardera.

Här finns min tävlingsrapport på klubbens hemsida, där jag är webbredaktör.

Vi, jag och Tomas Kihlman spelade i boll med den lovande junioren Arvid Rylander som spelade med sin pappa Thomas Andersson.

Vi kom på 16e plats med 36 poäng.

2 st HIO – Hole in One

Vid denna tävling hände de osannolika att det blev 2 st HIO. Han som gjorde HIO på hål 6 hade turen att vinna en resa och boende till Thailand + 25 flaskor champagne i deltävlingen ”Golfresan HIO Challenge”. Den andra gjorde HIO på hål 18 och vann ett tröstpris.

CC8A3178_Gunnel_sving kopia CC8A3193_Gunnel_Boo kopia

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20